Background Image

interreg Sverige Norge 2016 SV RGBrgb emh logotyp rgb                           

GEC har en blogg! Och en resebloggare!

Nu är tiden inne för oss på Glava Energy Center att modernisera oss! GEC-bloggen är född och ur den kommer det senaste nytt från styrelsen att blandas med inlägg dels från gästbloggare, dels av vår speciella GEC-resebloggare Christina Hågevik Skaatan. Länk till bloggen är blogg.glavaenergycenter.se och direktlänken till bloggen finner du längst ner i menyn här till vänster!

Läs mer

Nu är det dags att anmäla sig till GEC-kursen Solcellsinstallatör!

Behovet av solcellsinstallatörer ökar kraftigt i Sverige nu och de kommande åren. Marknaden fördubblas varje år och bristen på utbildad personal är stor. Branschen är ny och behöver säkra hög kvalitet i installationsarbetet för att den positiva utvecklingen ska fortsätta. Glava Energy Center anordnar därför under våren en installatörskurs vars syfte är att ge sådan grundläggande praktisk och teoretisk kunskap för installation av solcellsanläggningar att installationen genomförs med god kvalitet, rättssäkert, ekonomiskt och tekniskt korrekt.

Läs mer om kursen...

Till anmälan för kursen...

Intressant Brand-konferens i Drammen

Per Eiritz hälsar på Henrik Trömborg, brandchef i Drammen. Foto: Tommy Strömberg

Det har i løpet av de siste årene vært en formidabel vekst i antall installerte solcelleanlegg i Norge. Mye tyder på at dette vil fortsette i de kommende år. Elektrobransjen har totalt sett begrenset erfaring med slike anlegg. Det samme gjelder for brannvesenet, ved brann og redning hvor solceller er installert på taket eller i bygningen for øvrig. 

Läs mer

Bli medlem i GEC

Aktuell solstatistik

Prenumerera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Please wait