Background Image

interreg Sverige Norge 2016 SV RGBrgb emh logotyp rgb                           

Dags för ny Installatörsutbildning Solceller

Den 20 - 22 maj kör vi nästa installatörsutbildning av solceller i samverkan med Arvika Näringslivscentrum. Det är en 3-dagarskurs riktad till dig som har viss erfarenhet. Kursen har GEC utvecklat, då efterfrågan på kompetens personal växer i och med att antalet installationer av solceller ökar. 

Vid förra tillfället vi körde kursen kom det installatörer från Piteå i norr till Malmö i söder, så vi ser att utbildningen behövs.

För mer information och anmälan, besök www.aanc.se...

Fullsatt på årets GEC-konferens

En fantastisk dag, ett fantastiskt arrangemang och detta tack vare fantastiska föredragshållare! Årets tema var Best practise och vi besöktes av många fördragshållare som var och en på sitt sätt var bäst inom sitt område!

Läs mer

Solcellsmässan – en solig och välbesökt tradition i Karlstad

I Karlstad arrangerades även i år en Solcellsmässa där besökarna får möjlighet att prata både med oberoende rådgivare, myndigheter och installatörer. Mässan var som vanligt välbesökt och många av besökarna var väldigt inspirerade till att installera solpaneler när de lämnade mässan. En av utställarna var Glava Energy Center.

För att se fler bilder, besök www.ecoinside.nu...

 

Besök oss på Intersolar 2019 den 15-17 maj!

Även i år ställer vi ut på Intersolar 2019 den 15 - 17 maj. Vi kommer att vara en av delutställarna i Innovasjon Norges monter tillsammans med Multiconsult AS, Scatec Solar AS, Pro-Sep AS, NorSun AS, Asplan Viak AS, SUNami AS, Pixii AS, Solcellespesialisten AS, Moss Maritime AS og Solenergi FUSen AS. Det finns ett fåtal reserverade rum kvar att boka i GECs namn, om ni har svårt att hitta hotellrum.

Vi kommer även att delta på Svensk Solenergis Skandinavisk afton den 15 maj och hoppas att vi även kan ses där. 

Mer om vårt arrangemang på Intersolar finns att läsa i vår kalender... Den kommer att hållas uppdaterad med senaste nytt tills vi åker till München.

Hög tid att anmäla sig till GEC-konferensen 4 april!

Det finns många olika kompetensområden inom solenergiområdet. Vilken är den bästa affärsmodellen för en solpark, hur ska en säker solenergianläggning se ut, hur projekterar man på bästa sätt och hur ser den bästa utbildningen ut? På årets Glava-konferens fångar upp vad som är Best Practice när det gäller små och stora solelanläggningar.

För mer information och anmälan, besök kalendern...

Bli medlem i GEC

Aktuell solstatistik

Prenumerera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Please wait