Hoppa till huvudinnehållet

Lägg företagseventet vid Glava Energy Center

Glava Energy Center vill bjuda på ett tips till alla företag och organisationer som planerar kick-off eller planerings- och utbildningsdagar. Se Magnus Nilssons och Ola Mossbergs energifyllda reflektioner om möjligheten att hålla företagsevent på plats vid Glava Energy Center i natursköna Hillringsberg, Glava, utanför Arvika med middag och övernattning i sjönära herrgårdsmiljö.

Energifrågorna påverkar på bred front både företag, industrier, kommuner och regioner som alltmer efterfrågar kunskap om energi. Hur fungerar en solcellspanel? Hur ser en anläggning ut på taket? Hur bygger man en solpark och vad är ett energilager? Glava Energy Center har både testanläggningar och kunskap och kan erbjuda er verksamhet kompetensutveckling i samband med ert företagsevent.

Genom att lägga verksamhetens planeringsdagar vid Glava Energy Center kan ni jobba ostört och fokuserat med strategi- och budgetfrågor samtidigt som möjligheten finns till kompetensutveckling inom energi och hållbara energisystem. Självklart erbjuder vi även paketlösningar för rena utbildningsbesök.

Vill du veta mer?

Vi skräddarsyr ert event efter era behov! Kontakta vår utbildningsansvariga Liselott Öberg Stridh om ni vill veta mer. 

Kontakt

Energifyllda reflektioner avsnitt 13 Företagsevent vid Glava Energy Center

Senast uppdaterad: 2023-09-08