Hoppa till huvudinnehållet

Glava Energy Centers konferens – Anta energiutmaningen

07
maj

07 maj 2024
Heldag
Glava Energy Center, Hillringsberg
Ledare, fastighets- och energiansvariga, beslutsfattare, planerare
Sista anmälningsdag 6 maj 2024

Välkommen till en konferens som lämnar problembeskrivningen, flyttar fram positionerna och sätter fokus på energiutmaningens lösningar. Välkommen till Glava Energy Centers årskonferens tisdagen den 7 maj 2024 - en mötesplats för alla som vill anta energiutmaningen! Anmälan öppnar inom kort! 

Problemet är välkänt. Samhälle och näringsliv riskerar brist på el inom en snar framtid med konsekvenser för företagens konkurrenskraft, regionens dragningskraft och människors livsmiljöer. Nu är det hög tid att vara lösningsorienterad! 

Välkommen till en konferens som flyttar fram positionerna, lämnar problembeskrivningen och sätter fokus på lösningarna. För en långsiktigt hållbar energiomställning är ingen enkel ekvation utan bygger på ett myller av kreativa lösningar. Ta del av inspirerande exempel på proaktiva energiledarskap, kreativa samarbeten och innovativa lösningar.
Kom till en mötesplats för alla som vill anta energiutmaningen! Välkommen till Glava Energy Centers årskonferens tisdagen den 7 maj 2024. Anmälan öppnar inom kort! 

Vad: Glava Energy Centers konferens 2024.

När: Tisdag den 7 maj 2024.

Var: Hillringsberg, Glava, utanför Arvika

Vem: Ledare och fastighets- eller energiansvariga i företag och elintensiv industri. Beslutsfattare, samhällsplanerare, sakkunniga och strateger i offentlig verksamhet.

Anmälan: Öppnar inom kort.

Senast uppdaterad: 2023-11-25